Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prokurator

Osama

Mięśnie brzucha podczas postrzału  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Rozlu?nione czy napi?te?

• Napi?te
      5
    • Rozlu?nione
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Podczas postrzału w brzuch, lepiej mieć napięte, czy rozluźnione mięśnie brzucha?

RAsfepN.png
Opublikowano

myslisz ze jak napniesz brzuch to kula sie odbije ?

majac napiete miesnie kula je rozszaropie i beda musieli niewyciagac kule tylko zszczywac ci miesnie

a jak niebeda napiete to tylko kulka zrobi dziure

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Albo nie będzie dziury :) Do wnętrzności ci chyba się nie przebije, zostanie w mięśniu, zaiste nawet połowa nie wejdzie. Zależy jeszcze, z czego strzelasz. Dostałem raz z jakiejś wiatrówki z 30m, to tylko siniak.

Innym razem.

Opublikowano

Albo nie będzie dziury :) Do wnętrzności ci chyba się nie przebije, zostanie w mięśniu, zaiste nawet połowa nie wejdzie. Zależy jeszcze, z czego strzelasz. Dostałem raz z jakiejś wiatrówki z 30m, to tylko siniak.

Nieee, nie chodzi mi o wiatrówkę. Bardziej o naboje 7,62.

RAsfepN.png
Opublikowano

ja mysle ze lepiej napiete ale jeszcze zalezy gdzie dostaniesz i jak masz je wytrenowane

tzn chodzi o miejsce na brzuchu

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

myslisz ze jak napniesz brzuch to kula sie odbije ?

majac napiete miesnie kula je rozszaropie i beda musieli niewyciagac kule tylko zszczywac ci miesnie

a jak niebeda napiete to tylko kulka zrobi dziure

Mięśni się nie da zszyć mój ty doktorku ;) Mięśnie się nie goją tak jak rozcięta skóra. Aby scalić rozerwany mięsień lub ścięgno należy brać specjalne leki i nosić specjalne opaski.

TOP : Lepiej jest mieć rozluźnione mięśnie ponieważ podczas postrzału mięśnie ulegają uszkodzeniu a gdy są one napięte to są one "skurczone" i pole rażenia kuli jest większe ponieważ mięśnie mają większą gęstość na CM3

Odpowiedź: Rozluźnione

Opublikowano

Marna prowokacja, wypierdalaj lamusie, dawaj z tym na samosie.

Nie puacz :<

Dobra, to teraz powiedz nam o co Ci chodzi.

Mam pytanie. Podczas postrzału w brzuch, lepiej mieć napięte, czy rozluźnione mięśnie brzucha?

Proste pytanie, odpowiedz tak jak Ci się wydaje.

RAsfepN.png
Opublikowano

Zawsze trzeba być rozluźnionym zresztą to jest taka prędkość ,że nawet byś się nie zczaił.

Nie, chodzi o to, że ktoś strzela i mięśnie są już napięte, albo ktoś strzela i one są już rozluźnione.

RAsfepN.png
Opublikowano

Rozluźnione to jest coś na zasadzie strzykawki u pani doktor , trzymasz rękę luźniej to Cie wcale nie boli. :)

Tu jest tak samo. :>

Tylko nie dosłownie.

Opublikowano

To i tak chyba nie ma znaczenia?

Przecież strzał w brzuch = obrażenia narządów wewnętrznych, więc raczej nawet gdyby miało to znaczenie, ale i tak pewnie szybciej byś się wykrwawił.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Proste pytanie, odpowiedz tak jak Ci się wydaje.

Akurat nie pytałem o pytanie, tylko o "drugie dno" tego tematu.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Rozluznione bo przynajniej lagodnie sie wbije.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...